Демонстранти от природозащитната организация Грийнпийс покриха частния дом на британския министър-председател Риши Сунак с черен

...
Демонстранти от природозащитната организация Грийнпийс покриха частния дом на британския министър-председател Риши Сунак с черен
Коментари Харесай

В знак на протест активисти покриха дома на британския премиер Сунак с черен плат

Демонстранти от природозащитната организация  " Грийнпийс " покриха частния дом на английския министър-председател Риши Сунак с черен плат, с цел да стачкуват против енергийната политика на неговото държавно управление, съобщи Ройтерс.

„ Грийнпийс “ разгласява пост за акцията в „ Туитър “. На оповестената фотография се виждат четирима протестиращи, които са на покрива на парцела и го покриват с линии черен плат, а други двама държат транспарант с надпис „ РИШИ СУНАК – ПЕЧАЛБИ ОТ ПЕТРОЛ ИЛИ НАШЕТО БЪДЕЩЕ? “


В коментар от канцеларията на Сунак заявиха, че английският премиер Риши Сунак не счита, че би трябвало да се извинява за енергийната политика.

„ Не се извиняваме за това, че подхващаме верния метод, с цел да подсигуряваме енергийната сигурност “, сподели източник от „ Даунинг стрийт “.

Източникът от премиерската канцелария сподели, че е вярно Англия да употребява личните си запаси, „ тъй че в никакъв случай да не разчитаме на агресори като Путин за нашата сила “.

„ Инвестираме също и във възобновими енергийни източници и методът ни поддържа 1000 английски работни места “, уточни още канцеларията на Сунак.

 

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР